Bezichtigen van onze showroom alleen na telefonische afspraak.!

Garantie

Zo gaan wij om met garantie!

Refurbished witgoed: 

Witgoedservice Bolesta HR biedt een uitzonderlijke garantie op tweedehands witgoed van maar liefst 12 maanden! Wanneer u bij ons een occasion aanschaft bent u ervan verzekerd dat het apparaat door ons is getest en nagekeken.

Nieuw & outlet witgoed:

Voor nieuwe en outlet apparaten geldt in de meeste gevallen een garantie van 1, 2 of 5 jaar. Hieronder vind je meer informatie over de garantietermijn en voorwoorden.

Garantie via Witgoed Service Bolesta HR of fabrieksgarantie: 

De garantie voor tweedehands apparatuur loopt altijd via Witgoed Service Bolesta HR. Voor nieuwe en outlet apparaten geldt een garantie van 1, 2 of 5 jaar. Op de productpagina's staat aangegeven wat de exacte garantietermijn is. Als er 1 jaar garantie staat, verloopt de service via Witgoed Service, als er fabrieksgarantie voor staat verloopt de garantie via de fabrikant. Staat het er niet bij? Neem even contact op, we helpen je graag.

Garantietermijn : Voor alle gebruikte witgoed producten geldt 12 maanden garantie, welke geldt vanaf de aankoopdatum. Voor sommige nieuwe producten geldt ook 1 jaar garantie, dit staat dan bij het product vermeld. Als er 'fabrieksgarantie' voor staat, dan loopt de garantie via de fabrikant. Reparatie of vervanging van een product leidt nooit tot een verlenging van de garantietermijn. De eerste aanschafdatum is bepalend. Onder deze garantie vallen: arbeidsloon en de reparatie of vervanging van defecte onderdelen, mits uitgevoerd door één van onze monteurs.

Reparaties aan huis : Binnen de garantie periode geldt reparaties aan huis binnen een straal van 30 km rondom Landgraaf. Buiten deze regio wordt alleen garantie op het apparaat verleend als het apparaat bezorgd wordt op de Melchersstraat 201 te Landgraaf.

Let op: dit geldt niet voor nieuwe producten met enkel fabrieksgarantie. Hiervoor kun je contact opnemen met de fabrikant.

Het vervallen van de garantie : Krassen, barsten of deuken in de mantel, het bovenblad of in de accessoires van het apparaat, die later dan 12 uur na levering worden gemeld. Defecten aan glazen, kunststof of rubberen onderdelen die later dan 12 uur na de levering worden gemeld. Indien apparatuur aan de buitenlucht wordt blootgesteld. Schade onstaan door blikseminslag, wateroverlast, stoten of vallen. Defecten die te wijten zijn aan een verkeerde plaatsing, aansluiting of aan de elektrische installatie in de woning. Een verkeerde bediening door de gebruiker en - indien van toepassing - onvoldoende of onjuiste handelingen bij defecten voortkomend uit een verkeerde installatie en/of plaatsing. Onvoldoende of onjuist onderhoud.

Niet technische storingen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van zogeheten apparaat vreemde voorwerpen. Uiterlijke kenmerken vallen niet onder de garantie. Zoals lampjes van koelkasten, vriezers, ovens, drogers, fornuizen. Garantie vervalt indien er kussens en dekbedden in een wasmachine gestopt worden waardoor er schade onstaat. De garantie vervalt bij oneigenlijk gebruik. Wanneer onbevoegde personen een apparaat verbouwen, repareren of openmaken. De eerste gebruiker eventuele finaciële verplichtingen niet nakomt t.a.v. Witgoed Service Bolesta HR. Afspraken niet nagekomen worden t.a.v. Witgoed Service Bolesta HR.

Niet terecht beroep op garantie : Indien de door de gebruiker gegeven omschrijving van de storing niet leidt tot een vaststelling van de storing door de servicetechnicus, zullen de gemaakte kosten van het voorrijden en arbeidsloon in rekening worden gebracht.

Retourneren : Tweedehands, doos- en of transportschade apparaten kunnen we helaas niet retour nemen.

Reparatieservice : Voor het repareren van witgoed kun je gebruik maken van onze reparatieservice. Dan verwijzen wij u naar het storingsformulier.

Vragen : Heeft U vragen over de garantievoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg ons

Snelmenu

Contact

Kampstraat 57A
6371 AA Landgraaf
Parkeren bij Winkelcentrum Op de Kamp

Bezichtigen van onze showroom alleen na telefonische afspraak.

06 52221784
info@witgoedservicehr.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 
09:00 - 15:00 uur

Of op afspraak na deze tijden.


Developed by ISL Marketing